18. tammikuuta 2016

MY EVERYDAY MAKE UP


Se ajatus asukuvien ottamisesta sitten viikonloppuna katos kun pieru saharaan ku katottiin lämpömittaria jossa komeili yli 20 astetta pakkasta. Haettiin perjantaina kiinalaista heti kun Nikke kotiutu ja nautittiin koko viikonloppu yhdessäolosta, koska kuulemma tää alokaskausi on niinkin veemäistä aikaa, että hän joutuu oleen vielä seuraavankin viikonlopun kiinni! Oon niin onneni kukkuloilla taas kun saatiin viettää muutama päivä yhessä, mut kyllä täytyy myöntää että se ikävä alko taas salakavalasti painaa mieltä kun kattelin Niken auton takavalojen kaartavan pois meidän pihasta. Onneks melkein samantien tuli viesti äitiltä, että oon taas tervetullu milloin vaan kotikotiin jos alkaa olla liian yksinäistä. No mullahan oli kokoajan yksinäistä kun yksin olin joten päätin lähtee vielä tänä iltana yöks kotiin. Ihanku en olis ollu jo muutenkin tarpeeks herkässä mielentilassa niin mun auto vetää stopin koko loppuillan suunnitelmille olemalla käynnistymättä!! Siinä sitten tuli melkein samantien sellanen turhautumisporu ja aloin vollottaa isälle puhelimessa että kun en nyt pääse minnekään kun auto on tyhmä eikä käynnisty. Asiat kuitenkin päätty parhain päin ja pääsin vanhempien luo ja täällä sitä taas ollaan, täytyy kyllä myöntää et täällä on sata kertaa parempi olla kun kotona ominpäin. 

Päivällä kun Nikke lähti vielä moikkaamaan kavereitaan, ajattelin tänää julkasta teille musta heti radikaalisti kuvia ilman meikkiä ja sit ihan mun jokapäiväsellä meikillä. Haluan ehdottomasti alottaa tän mun blogiuran niin, että näytän musta myös sitä vähemmän ruusuista puolta ja sen todellisuuden musta ja mun elämästä. Mun mielestä oli ihan hyvä idea julkasta heti alkuun pari kuvaa mun woke up like this -lookista! Ensimmäisissä kuvissa mulla tosin on jo meikkivoide ja osa korostuksista tehtynä, koska tää postausidea pulpahti mun mieleen vasta siinä vaiheessa meikkausta, hahah. 
Pohjameikkiin käytin Maybellinen Baby Skin pore eraser pohjustusvoidetta, Maybellinen 24h infallible 24h matte meikkivoidetta sävyssä Vanilla sekä Anastasia Beverly Hillsin cream contour kitiä. Kulmat tein ihan parhaaks todetulla Lumenen Blueberry kulmakynällä sävyssä 2. Rajausten tekoon käytin Rimmelin nestemäistä eyelineria ja Maybellinen lash sensational ripsaria. Huulissa mulla ei oo mitään meikkiä, enkä töissä yleensä mitään käytäkään kun mulla on vesipullo pitkin päivää mukana niin oon todennu että ykskään huulipuna ei kestä huulilla koko päivää sillä juomisrytmillä mikä mulla on. 

Nyt syöksyn peiton alle ja huomenna suunnataan äitin kanssa aamupäivällä salille, kauniita unia ♥

8 kommenttia:

  1. Voi Lellukka <3 Kyllä se helpottuu, mutta aina se on yhtä kamalaa katella perävaloja! Mut sieltä se taas kohta tulee :)

    Miekään en taida ottaa asukuvia, täällä noi lämpötilat ei ala kakkosella vaan kolmosella..

    VastaaPoista
  2. Ens lomilla otetaan susta kuvia vaikka olis lämpömittari absoluuttisessa nollapisteessä! ♡ ruusuinen nainen oot 24/7!!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. heii vähä siistiä, sullakin on blogi!! :) tosi kivalta vaikuttaa, pitääkin ruveta täältä sun kuulumisia lukemaan ;) inttiaika on kyllä pyllystä, mutta menee lopulta tosi nopeesti! ja oot kyllä hurjan kaunis ilman meikkiäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Halusin kokeilla siipiäni :) kiitos paljon Jenni ❤

      Poista