13. tammikuuta 2016

JANUARY 13Oon ihan älyttömän huono alottaan tälläsiä "eka postaus" postauksia. Yritän nyt jokatapauksessa kertoa mahdollisimman monipuolisesti ja kiinnostavasti tähän alkuun musta ja tän hetkisestä elämästä.

Istuskelen parhaillaan mun vanhempien luona keittiön pöydän ääressä, missä oon viettänyt suurimman osan öistäni kuluneiden kahden viikon aikana. Oikeestihan mulla on se omakin koti tossa kahdeksan kilometrin päässä täältä, mut se on saanu olla ihan rauhassa siellä siitä lähtien kun mun eläinrakkauttakin suurempi rakkaus Nikke lähti armeijaan reilu viikko sitten maanantaina. Miten kamalan pitkältä tää aika onkaan tuntunu tähän asti kun pisin aika mitä ollaan aiemmin oltu erossa toisistaan on huikee viikko! Mun (ja ehkä vähän vanhempienikin, jotka on saanu kuunnella mun suruvirttä lähes päivittäin) onneksi Nikke pääsee ekoille lomilleen nyt viikonlopuksi ja silloin tulee pakollinen visiitti sinne omaankin kotiin, heheh.

No mutta hyvään saumaan mulla alko duunissakin sinä haikeana maanantaina kunnon työputki, joten ikävä on helpottanu ainakin 5-9 tunniks joka päivä! Työjutuistani en halua toistaseks täällä vielä kummemmin puhua, mut ehkä se tulee joskus ajankohtaseks ja aiheelliseks. Sen verran voin sanoa, että viihdyn työssäni hyvin ja mun "työ"kaverit on ihan super upeita kaikki.

Tällä hetkellä kuitenkin oon vähän pyörällä päästäni, että mitä tän elämän kanssa pitäis alkaa tekeen. Mulla on ihan hirveesti kiinnostuksen kohteita, joista näkyvimmät on kaikki kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät jutut, esimerkiks meikkaus, muoti ja treenaus. Oon tykänny aina tosi paljon urheilla ja huoltaa mun kehoo, mut silti en oo lapsena ollu mikään jokapaikan höylä joka on juossu futisreeneistä voimistelutangolle ja loppuillasta vetäny kuntopiiriä. 
Kiinnostus meikkaukseen on vahvistunu nyt kuluneen kahden vuoden aikana ja oon innostunu siitä vaan enemmän instagramin kautta, missä seuraan jos jonkinlaista meikkitaituria. Ja muotihommathan tulee sitten ihan siinä siivellä ja sen kyllä huomaa joka kuukausi sitten kun tilinauhaa kattelee, että on taas tullu panostettua mielenkiinnonkohteisiin...

No mitä suunnitelmia mulla nyt sitten on tulevaisuutta ajatellen? Varmaan päällimmäisenä se, että kunhan Nikke kotiutuu armeijan leivistä niin aletaan etsii meille sopivaa kissaa. Meidän suhteen alkuaikoina Nikke ei tykänny pätkän vertaa niistä maukuvista karvapalloista ja oli koiraihmisiä henkeen ja vereen (kuulostaakin tosi äijämäiseltä kun hänellä oli omasta takaa Pomeranian..) mut ehkä mun miljoonat tägäilyt kissakuviin sai sen lämpeen niille ja nyt se odottaa vähintään yhtä innoissaan että saatais oma mirri! Myöhemmässä tulevaisuudessa mahdollisuuksien mukaan toiveissa olis myös koira.
Joskus ehkä puoli vuotta sitten innostuttiin myös hommasta nimeltä European Bartender School jolla on toimintaa monessa eri maassa. Sekin meidän on koettava vielä joku kaunis kuukausi jossain päin maailmaa - tulee meistä sitten baarimikkoja tai ei. Onhan näitä unelmia ja suunnitelmia vaikka mitä, aika sen sitten näyttää mitä milloinkin.

Kai tää nyt vähän antoi teille käsitystä millanen nainen täältä tekstien takaa löytyy. Viikonloppuna ajattelin sit kouluttaa Nikkeä asukuvien ottamisen saloihin ja postata ekat kuvat musta. Niin kovasti haluaisin esitellä Nikenkin, mut sillä on kaiketi edelleen kova kriisi päällä kun jouduttiin ajeleen pää lähes kaljuks ja partakin pois. Identiteettikriisi.

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus ihanasta naisesta <3 Kuvaa oikein hyvin sinuu ja vitsit siehän osaat kirjottaa hyvin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai no kiitos! ❤ Toivotaan et tää tästä lähtee rullaan hyvää vauhtia :)

      Poista